Meistä

Asiakasetu.fi


Sivuston takana on kotimainen yritys LeadSpark Oy (y-tunnus 2775435-5). LeadSpark on suomalainen teknologiayritys, joka on keskittynyt uusien kuluttaja-asiakkaiden hankkimiseen eri toimialojen yrityksille, sekä on Asiakkuusmarkkinointiliiton jäsen (ASML).

Asiakasetu.fi yhdistää Suomen tunnetuimpien yritysten arvonnat ja etuohjelmat yhteen paikkaan, jotta kuluttajilla on luotettava lähde osallistua arvontoihin, sekä yrityksillä keino hankkia lisää osallistujia markkinointitoimenpiteisiinsä.

LeadSpark Oy tarkistaa jokaisen sivustolla olevan arvonnan ja/tai etuohjelman, koska haluamme olla luotettava ja läpinäkyvä toimija näillä markkinoilla.

Yrityksillä on useita eri syitä liittyä Asiakasetu.fi -sivustolle, kuten:


Kerätä uusia kuluttajia kontaktoitavaksi

Saada näkyvyyttä brändillensä

Yksi kanava tavoittaa lisää asiakkaita


Onko sinulla kysyttävää?


Mikäli olet kuluttajana osallistunut tai miettinyt osallistuvasi arvontaan tai etuohjelmaan sivustomme kautta ja sinulla on kysyttävää siihen liittyen, niin laitathan sähköpostia osoitteeseen: contact@leadspark.io niin palaamme sinulle mahdollisimman pian!

Mikäli edustat yritystä ja haluaisit saada arvontasi tai etuohjelmasi Asiakasetu.fi-sivustolle, niin klikkaathan alempana olevaa "Ota yhteyttä" nappia ja tavoittelet yhtä LeadSparkin asiakkuuspäälliköistä.


Ota yhteyttä
Tutki etuja